Lompat ke isi

Kalimanah Kulon, Kalimanah, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalimanah Kulon
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kalimanah Kulon
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKalimanah

Kalimanah Kulon nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kalimanah, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)