Kalirejo, Bawang, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalirejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBawang

Kalirejo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bawang, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg