Kalisalak, Kebasén, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalisalak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKebasén

Kalisalak nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kebasén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg