Kalisubé, Banyumas, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalisubé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanBanyumas

Kalisubé nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banyumas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg