Kaliurip, Purwojati, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaliurip
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwojati

Kaliurip nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwojati, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg