Kalmykia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Kalmykia di Rusia
Kalmykia03.png
Bandéra Kalmykia

Kalmykia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 76.100 km² kalawan populasi 292.410 jiwa (2002) jeung kapadetan 3,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Elista.



Countries.png