Kampung Dalam, Kabanjahe, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Kampung Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanKabanjahe

Kampung Dalam nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kabanjahe, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kabanjahe, Karo