Kampung Padang, Pangkatan, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kampung Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPangkatan

Kampung Padang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangkatan, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pangkatan, Labuhanbatu