Kampung Rakyat, Labuhanbatu Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kampung Rakyat

Peta lokasi Kacamatan Kampung Rakyat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kampung Rakyat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kidul Citakan:Kampung Rakyat, Labuhanbatu Kidul


Nuvola filesystems folder home.png