Lompat ke isi

Wewengkon Kansai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kansai)
Wewngkon Kansai, Jepang

Wewengkon Kansai (関西地方 Kansai-chihō?) atawa wewengkon Kinki (近畿地方 Kinki-chihō?) Jepang aya di wewengkon Tengah-Kaler pulo utama Jepang, Honshū. Wewengkon ieu ngawengku préféktur Nara, Wakayama, Mie, Kyoto, Osaka, Hyōgo, jeung Shiga. Kadangkala Fukui jeung Tokushima kaasup ogé. Sedengkeun watesan "Kansai" jeung "Kinki" geus robah dumasar kana sajarah, nu remen dipaké dina konteks modérn, duanana dianggap sarua.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

   Tempo ogé Wewengkon Kansai di Wikivoyage