Wewengkon Kansai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wewngkon Kansai, Jepang

Wewengkon Kansai (関西地方 Kansai-chihō?) atawa wewengkon Kinki (近畿地方 Kinki-chihō?) Jepang aya di wewengkon Tengah-Kaler pulo utama Jepang, Honshū. Wewengkon ieu ngawengku préféktur Nara, Wakayama, Mie, Kyoto, Osaka, Hyōgo, jeung Shiga. Kadangkala Fukui jeung Tokushima kaasup ogé. Sedengkeun watesan "Kansai" jeung "Kinki" geus robah dumasar kana sajarah, nu remen dipaké dina konteks modern, duanana dianggap sarua.

Photo-photo[édit | édit sumber]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Wewengkon Kansai di Wikivoyage

  • KansaiConnect Community for English spéakers interested in the Kansai region.
  • KansaiSearch English séarch engine for the Kansai region.
  • VisitKansai Kansai Japan Travel guide-Japanese culture articles, féatures etc / Restaurant and shop guide with maps / Free Q and A / Volunteer Guide service.
Nulis.jpg