Kaoru Kobayashi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaoru Kobayashi
Gumelar4 Séptémber 1951 (1951-09-04) (yuswa 69)
Kyoto, Préféktur Kyoto, Jepang
PagawéanAktor
Taun aktip1971–ayeuna
Jangkungna1.75 m (5 ft 9 in)
PasanganKumi Nakamura (1984–1995)
Koume (2009–)
Anak1

Kaoru Kobayashi (小林 薫 Kobayashi Kaoru?, gumelar 4 Séptémber 1951; umur 69 taun) mangrupa aktor Jepang anu gumelar dina Kyoto. Anjeunna meunang pangajén pikeun aktor anu panginten dina Festilan Pilem Yokohama ka-30[1] sareng panghargaan pikeun aktor anu ngadukung anu pangpentingna dina Festifal Pilem Yokohama ka-8 pikeun Sorobanzuku.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Archived copy" 第30回ヨコハマ映画祭 2008年日本映画個人賞 (dalam Japanese). Yokohama Film Festival. Diarsipkan dari versi asli tanggal June 10, 2014. Diakses tanggal March 31, 2010. 
  2. "Archived copy" 第8回ヨコハマ映画祭 1986年日本映画個人賞 (dalam Japanese). Yokohama Film Festival. Diarsipkan dari versi asli tanggal September 28, 2012. Diakses tanggal March 31, 2010. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]