Kyoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kyoto
京都市
Lokasi Kyoto
Kyoto aya di Kyoto Prefecture, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Kansai
Préfektur Kyoto Prefecture
Karakter fisik
Area 827,90 km² (319,7 sq mi)
Populasi (as of March 2006)
     Total 1.473.068
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 35°1′N 135°46′E
Lambang
Tangkal Weeping Willow,
katsura
Kembang Camellia, Azalea,
Sugar Cherry
Symbol of Kyoto
Lambang Kyoto
Kantor Pamarentahan Kyoto
Walikota Yorikane Masumoto
Alamat 〒604-8571
488 Teramachi-oike, Nakagyō-ku, Kyōto-shi, Kyōto-fu
Nomer telpon 075-222-3111
Ramatloka resmi: City of Kyoto

Kota Kyoto (京都市 Kyōto-shi?) listen  nyaeta salah sahiji kota di bagean tengah Pulo Honshū, Jepang. Populasi ampir 1.5 juta. Samemehna ngarupkeun ibukota Jepang, kiwari jadi ibukota Préféktur Kyoto, tur bagean ti wewengkon metropolitan Osaka-Kobe-Kyoto.

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Kyoto di Wikivoyage


Shadow picture of Kyoto Prefecture Préféktur Kyoto
Kota-kota
Ayabe | Fukuchiyama | Jōyō | Kameoka | Kizugawa | Kyōtanabe | Kyōtango | Kyoto | Maizuru | Miyazu | Mukō | Nagaokakyō | Nantan | Uji | Yawata
Distrik-distrik
Funai | Kuse | Otokuni | Sōraku | Tsuzuki | Yosa
  Tempo oge: Kacamatan jeung desa di unggal distrik edit
Nulis.jpg