Karéta api Délta Éksprés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karéta api Délta Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api komuter KRD (Karéta Rél Diesel)
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Kota
Stasion Porong
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Eureun di unggal stasion/halteu
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-80 km/jam

Karéta api Délta Éksprés atawa karéta api komuter SuSi (Surabaya-Sidoarjo) nyaéta karéta api komuter anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Kota - Stasion Porong.[1] Karéta ieu mangrupa salah sahiji karéta komuter anu beroperasi di Daérah Operasi VIII Surabaya.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta rél diesel MCW 302.[1] Karéta ieu eureun di unggal stasion jeung halteu anu diliwatanana.[1] Karéta ieu dijalankeun 3 kali dina sapoé, isuk-isuk, beurang, jeung soré.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Komuter Susi (id) diakses tanggal 5 Februari 2016
  2. Jadwal KA Komuter Susi (id) diakses tanggal 5 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg