Karachay-Chérkéssia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
RussiaKarachay-Cherkessia2005.png
Karachay Cherkess03.png

Karachay-Chérkéssia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 14.100 km². Padumukna jumlahna 439.470 jiwa (2002) kalawan kapadetan 31,2 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Chérkéssk.

Bandéra Karachay-Chérkéssia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png