Karang Baru, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karang Baru

Peta lokasi Kacamatan Karang Baru
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tamiang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Karang Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Tamiang Citakan:Karang Baru, Aceh Tamiang


Nuvola filesystems folder home.png