Karanganyar, Kebumén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karanganyaar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténKebumén
Lega86,21 Kilométer pasagi
Pangeusi92.000 (2010)
Kapadetan1,350 jiwa/km²
Kode Kemendagri33.05.20
Désa/kalurahan15

Karanganyar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kebumén, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.