Karanganyar, Kebumén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karanganyaar

Peta lokasi Kacamatan Karanganyaar
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Karanganyar
Camat
Lega 86,21 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1,350 jiwa/km²
Kalurahan/désa 15


Karanganyar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kebumen, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png