Karanganyar, Reban, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karanganyar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Reban

Karanganyar nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Reban, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg