Karangdurén, Sokaraja, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karangdurén
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Sokaraja

Karangdurén nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg