Karangendep, Patikraja, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangendep
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPatikraja

Karangendep nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Patikraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg