Karanggayam, Lumbir, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karanggayam
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Lumbir

Karanggayam nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Lumbir, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg