Lompat ke isi

Karanggedang, Sumpyuh, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karanggedang
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Karanggedang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumpyuh

Karanggedang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumpyuh, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.