Karangkemojing, Gumelar, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karangkemojing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanGumelar

Karangkemojing nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Gumelar, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.