Karangpetir, Tambak, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangpetir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanTambak

Karangpetir nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Tambak, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg