Lompat ke isi

Karangpucung, Kertanegara, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karangpucung
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Karangpucung
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKertanegara

Karangpucung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kertanegara, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)