Karangpucung, Purwokerto Kidul, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karangpucung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Kidul

Karangpucung nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Kidul, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.