Lompat ke isi

Karangreja, Karangreja, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karangreja
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Karangreja
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKarangreja

Karangreja nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangreja, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)