Lompat ke isi

Karangsari, Karangmoncol, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karangsari
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Karangsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKarangmoncol

Karangsari nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangmoncol, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)