Karangtengah, Subah, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangtengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanSubah

Karangtengah nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg