Karangwangkal, Purwokerto Utara, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangwangkal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Utara

Karangwangkal nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Utara, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg