Karim Khalili

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karim Khalili nyaéta wakil présidén kadua Apganistan dina pamaréntahan Présidén Hamid Karzai.


Replace this image male.svg