Hamid Karzai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hamid Karzai
حامد کرزي
Présidén Apganistan
Masa jabatan
22 Désémber 2001 – Ayeuna
Wakil Presiden Ahmad Zia Massoud jeung Karim Khalili
Saméméhna Burhanuddin Rabbani
Sanggeusna Keur Ngajabat
Katerangan lian
Gumelar 24 Désémber 1957 (1957-12-24) (yuswa 58)
Kandahar, Afganistan
Partéy pulitik Indepénden
Pameget/istri Zeenat Karzai
Ageman Muslim Suni

Hamid Karzai (Pashto: حامد کرزي) (gumelar 24 Désémber 1957; umur 58 taun) nya éta Présidén Apganistan ti 7 Désémber 2004).[rujukan?] Sanggeus pamaréntahan Taliban labuh, anjeunna janten dominan pisan dina pulitik Apganistan.[rujukan?] Ti Désémber 2001, Hamid Karzai ngajabat Pupuhu Pamaréntahan Transisi jeung Présidén samentawis (interim) ti 2002.[rujukan?] Anjeunna kahiji kalina kapilih sacara démokratis ngaliwatan pamilu présidén 7 Désémber 2004.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Alamat Kontak[édit | édit sumber]

Hamid Karzai
Gul Khana Palace
Presidential Palace
Kabul
Afghanistan

Saméméhna
Euwweuh - Émirat Apganistan
Pupuhu Pamaréntahan Transisi Apganistan
Désémber 2001 –Désémber 2004
Sanggeusna
Euweuh - Républik Islam
Saméméhna
Burhanuddin Rabbani
Présidén Apganistan
2004 –-
Sanggeusna
Tacan aya


Replace this image male.svg