Karl von Terzaghi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Karl von Terzaghi (Praha, 2 Oktober, 1883Winchester, Massachusetts, 25 Oktober, 1963) nyaeta salah saurang ahli téhnik sipil Austria, kawentar salaku Bapak Mékanika taneuh. Terzaghi salah saurang ahli sipil nu gede pangaruhna dina widang teknik sipil dina abad kadua puluh [1]

Biografi[édit | sunting sumber]

Awal kahirupan[édit | sunting sumber]

Karl von Terzaghi budak munggaran ti Letnan Kolonel Anton Terzaghi jeung Amalia Eberle di Praha, salah sahiji kota gede nu mangsa harita bagean ti Karajaan Habsburg, dumasar kana aturan ti Franz Josef, Kaisar Austria. Sanggeus Anton pangsiun ti tangtara, sakulawarga pindah ka Graz, Austria. Kulawarga Anton ngabogaan tradisi nu kuat di militer, basa umur 10 taun Karl geus dikirim ka sakola militer. Karl miresep kana astronomi jeung geografi, sarta dina umur 14 taun asup ka sakola militer sejen, nu mangsa kiwari di Hranice, Republik Ceko. Karl teh siswa nu pinter, utamana dina geomteri jeung matematika, sarta lulus kalawan meunang kahormatan dina umur tujuh welas taun. Karl neruskeun ka Technical University in Graz dina widang teknik mesin. Karl resep kacida teori mekanik, ngan hanjakal jadi mahasiswa nu kasar jeung resep ribut, nepi ka ahirna ampir-ampiran dikaluarkeun. Karl lulus cum laude dina taun 1900, tapi mutuskeun pindah ka widang teknik sipil. Dina mangsa digawe jadi tentara salila sataun, Karl nerjemahkeun sarta nyusun panduan geologi tina basa Inggris kana basa indung manehna nyaeta basa Jerman. Sataun ti harita, Karl balik deui ka universitas sarta ngajar geologi tur dikombinasikeun dina mata kuliah teknik jalan raya jeung jalan kareta api. Dina waktu nu sakeudeung, Karl mimiti nulis karya ilmiahna, dina the geology of terraces of southern Styria.

Awal kahirupan profesional[édit | sunting sumber]

Pagawean mimiti Karl jadi tehnik desain yunior keur parusahaan Adol Baron Pittle, Wina. Parusahaan ieu loba pakait jeung pagawean anyar dina widang "pembangkit listrik tenaga air " tur Karl loba pakait jeung masalah geologi di ieu parusahaan. Sabab kamampuan Karl anu hade dina taun 1908, Karl jadi manajer di widang lokasi konstruksi, pagawe sarta reinforced structures baja. Karl mimiti nyieun proyek waduk nu ambisius tur prestius di Kroasia. Karl oge sanggup ngarengsekeun proyek anu kacau di Santa Petersburg. Salila genep bulan di Rusia, Karl nyieun model grafik keur desain tangki industri, sarta diusulkeun salaku disertasina keur program doktorna di universitas. Prestasina nu nyongcolang mere jalan ka manehna pikeun leuwih maju. Dina taun 1912, Karl mutuskeun pindah ka Amerika.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • R. E. Goodman, Karl Terzaghi American Society of Civil Engineers (1999) ISBN 0-7844-0364-3.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Buku[édit | sunting sumber]

(a partial list)

  • Terzaghi, K., Theoretical Soil Mechanics, John Wiley and Sons, New York (1943) ISBN 0-471-85305-4.
  • Terzaghi, K., Peck, R. B. and Mesri, G., Soil Mechanics in Engineering Practice, 3rd Ed. Wiley-Interscience (1996) ISBN 0-471-08658-4.
  • Terzaghi, K., "Large Retaining Wall Tests", Engineering News Record Feb.1, March 8, April 19 (1934).
  • Terzaghi, K., From theory to practice in soil mechanics;: Selections from the writings of Karl Terzaghi, with bibliography and contributions on his life and achievents John Wiley and Sons (1967).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]