Kartini, Binjai Kota, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kartini
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
KacamatanBinjai Kota

Kartini nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Binjai Kota, Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Binjai Kota, Binjai