Lompat ke isi

Kasih, Kertanegara, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kasih
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kasih
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKertanegara

Kasih nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kertanegara, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)