Kasultanan Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kasultanan Cirebon mangrupa hiji karajaan Islam nu diadegkeun abad ka-15 ku Pangéran Cakrabuana di wewengkon nu tadina mangrupa salah sahiji palabuhan utama Karajaan Sunda.


Hourglass drawing.svg