Kategori:Geocode

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Geocode nyaeta kode geograpis keur ngidentifikasi hiji titik atawa wewengkon dina pabeungeutan bumi.

Artikel-artikel na kategori "Geocode"

2 kaca ti 2 di handap asup kana ieu kategori.