Kategori:Téhnologi informasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • Harti nu singket, tehnologi informasi (TI) téh nyaéta bagéan tehnologi ti hiji sistem informasi. Lamun harti nu leuwih lega mah TI téh dihartikeun kempelan sakabéh sistem di hiji organisasi.

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 6 subkategori ti 6.

I

K

M

S

É

Artikel-artikel na kategori "Téhnologi informasi"

Ieu kategori ngan ngawengku kaca di handap.