Kawéni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaweni
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Order: Sapindales
Kulawarga: Anacardiaceae
Génus: Mangifera
Spésiés: M. odorata
Ngaran binomial
Mangifera odorata
Griffith

Kawéni nyaéta salah sahiji tutuwuhan buah tina genus Mangifera, kalawan ngaran latén Mangifera odorata.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Kwini Mangifera odorata (diakses 25 Maret 2016)
Nulis.jpg