Kebun Pisang, Badiri, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kebun Pisang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanBadiri

Kebun Pisang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Badiri, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Badiri, Tapanuli Tengah