Kedamaian, Kedamaian, Bandar Lampung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kedamaian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBandar Lampung
KacamatanKedamaian

Kedamaian nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kedamaian, Kota Bandar Lampung, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kedamaian, Bandar Lampung


Gnome-home.svg