Kedoya Selatan, Kebon Jeruk, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kedoya Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanKebon Jeruk

Kedoya Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebon Jeruk, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg