Kedungtuban, Blora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedungtuban
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBlora
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.16.04
Désa/kalurahan-

Kedungtuban nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Citakan:Kedungtuban, Blora