Kedunguter, Banyumas, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kedunguter
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanBanyumas

Kedunguter nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banyumas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.