Kelapa Dua Wétan, Ciracas, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kelapa Dua Wétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Ciracas

Kelapa Dua Wétan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciracas, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg