Kelapa Gading Wétan, Kelapa Gading, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kelapa Gading Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanKelapa Gading

Kelapa Gading Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kelapa Gading, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.