Kemawi, Somagedé, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kemawi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSomagedé

Kemawi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Somagedé, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg