Kemiri Timur, Subah, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kemiri Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanSubah

Kemiri Timur nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg