Kemutug Kidul, Baturadén, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kemutug Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Baturadén

Kemutug Kidul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Baturadén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg