Kemutug Kidul, Baturadén, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kemutug Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanBaturadén

Kemutug Kidul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Baturadén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg