Ken Watanabe

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ken Watanabe
Watanabe, 2007
Gumelar21 Oktober 1959 (1959-10-21) (yuswa 61)
Hirokami, Niigata, Jepang
PagawéanAktor
Taun aktip1979-ayeuna
Pasangan
  • Yumiko Watanabe (m. 1983; div. 2005)
  • Kaho Minami (m. 2005; div. 2018)
Anak

Ken Watanabe (渡辺 謙 Watanabe Ken?, gumelar di Koide, Niigata, Jepang, 21 Oktober 1959; umur 61 taun) mangrupikeun aktor nasional ti Jepang anu meunang nominasi Academy Awards. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1984.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Soekarno.jpg